Realizovana pojačana kontrola učesnika u saobraćaju na području Policijske uprave Bijeljina :: Semberija INFO ::

 

Realizovana pojačana kontrola učesnika u saobraćaju na području Policijske uprave Bijeljina


Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina su tokom pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, sa akcentom na kontrolu tehničke ispravnosti motornih vozila sa kojima se  obavlja javni prevoz putnika, kontrolisali 481 motorno vozilo, od toga 37 autobusa, 68 kombi vozila i  376 ostalih učesnika u saobraćaju.

Na liniju tehničkih pregleda policijski službenici Policijske uprave Bijeljina uputili su 28 autobusa i kombi vozila, kod 9 vozila  je konstantovana veća tehnička neispravnost, a kod 19 vozila  manja.
U ovoj akciji, na području uprave ukupno je izdato 294 prekršajna naloga od čega 152 zbog tehničke neispravnosti i 142 prekršaja po drugim osnovama iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, takođe podneseno je  i 9 izvještaja o prekršaju.

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina će i u narednom periodu nastaviti sa pojačanim kontrolama u saobraćaju, te stoga apelujemo na vozače da poštuju saobraćajne propise, da u saobraćaju učestvuju sa tehnički ispravnim vozilom, da provjere ispravnost svojih vozila i da sve uočene nepravilnosti blagovremeno otklone.

Izvor: Policijska uprava Bijeljina