Detalji mafijaškog obračuna u Beogradu :: Semberija INFO ::

 

Detalji mafijaškog obračuna u Beogradu


Još jedan mafijaški obračun podigao je na noge cio Beograd. Danas je brutalno likvidiran Nenad M. na Banovom Brdu i to u sred podneva.

U sačekuši na Banovom Brdu, u Beogradu, danas oko 11 časova ubijen je Nenad M. (38), u vrijeme kada su ljudi krenuli na pijacu, u prazničnu kupovinu ili samo da iskoriste ove posljednje slobodne dane za šetnju ili igranje sa djecom.
Surovi oružani sukobi izgleda da su promijenili ploču, više se ne čeka kasna noć ili bar mrak, neki napušteni parking ili hangar, eventualno vikendica ili zabačeni dio grada. Danas se ubijaju sada i odmah, dok nose kolica ili idu na kafu.
Naime, od kada je došlo do pucnjave, cijeli kraj je blokiran, a policija traga za beskrupuloznim likvidatorima, koji su na Nenada pucali dok je on nosio dječija kolica.

U pomenutoj ulici, u kojoj je ubijeni sačekan,  okupljeni komentarišu da “ne mogu da vjeruju da je neko u sred bijela dana ispalio toliko hitaca”.
Nenad M. pogođen je sa nekoliko hitaca u glavu i grudi. Ekipa hitne pomoći koja je za nekoliko minuta stigla na mesto pucnjave, mogla je samo da konstatuje smrt.

(telegraf)