Marko Pavić: Samo smo provjetrili stranku :: Semberija INFO ::

 

Marko Pavić: Samo smo provjetrili stranku


Predsjednik DNS-a Marko Pavić rekao je sinoć na otvaranju novih prostorija stranke u Bijeljini da ova stranka ostaje dosljedna svojim izvornim principima, svom statutu i programu. Pavić je poručio građanima da imaju povjerenje u ovu stranku. 

"DNS nikada nije prodao, iznevjerio, omanuo", istakao je Pavić. 

Kako je rekao novinarima,  prisustvo velikog broja članstva predstavlja garanciju da DNS ostaje i opstaje i da će u ovoj regiji biti jači, nego što je bio ranije. 

"Dobili smo nove ljude koji su sposobni da nose politiku i razvoj Bijeljine i svih opština regije za šta će imati našu punu podršku", rekao je Pavić. 

Oni koji su otišli iz DNS-a, kazao je prvi čovjek DNS-a, su "funkcioneri koji su se borili za svoje fotelje". 

"Članstvo je ostalo i naši glasači su ostali. Nama mogu oduzeti sve, ali naših 100.000 birača ne mogu. Odlaskom nekih ljudi, samo smo provjetrili stranku. Otvorili smo prozore i vrata", dodao je Pavić. 

Povjerenik za bijeljinski odbor DNS-a Diko Cvjetinović rekao je, da veliki broj prisutnih na otvaranju novih prostorija bijeljinskog DNS-a demantuje sve priče o tome da DNS u Bijeljini ne postoji. 

"Postojimo itekako, osnaženi novim, i starim članstvom koji podržavaju politiku DNS-a na čelu sa Markom Pavićem", rekao je Cvjetinović.