Miloš Stevanović: Od DNS-a ćemo napraviti modernu, međunarodno priznatu stranku :: Semberija INFO ::

 

Miloš Stevanović: Od DNS-a ćemo napraviti modernu, međunarodno priznatu stranku


Miloš Stevanović, poznati bijeljinski advokat, imenovan je danas za poslovnog direktora DNS-a na republičkom nivou. "Danas sa radošću pristupam Demokratskom narodnom savezu. Obavljaću funkciju poslovnog direktora, a moj doprinos će biti vezan za međunarodne odnose", istakao je Stevanović.

"Već neko vrijeme sam u razgovorima sa predsjednikom DNS-a, gospodinom Nešićem i moram da izrazim zadovoljstvo što smo našli zajedničke imenitelje za budućnost Republike Srpske, kao i za ono što je meni posebno važno, a to je za budućnost DNS-a." rekao je Stevanović. On je naveo da će za nekoliko dana DNS ostvariti intenzivnu međunarodnu saradnju, prije svega sa partnerima u Srbiji, ali i sa partnerima u inostranstvu.

"Želimo da od ove stranke napravimo međunarono priznatu i modernu stranku, i da neke ideje koje su na zapadu u strankama sličnog razmišljanja, budu primjenjene i ovdje, da to zajednički dalje gradimo." rekao je Stevanović novinarima. Diko Cvjetinović, predsjednik gradskog odbora stranke istakao je da su danas dobili još jednog kvalitetnog člana, dobro poznato ime u Bijeljini i Republici Srpskoj, koji će svojim kvalitetima i energijom doprinijeti još većem rastu DNS-a.

Cvjetinović je podsjetio da je DNS prošao kroz turbulentan period, ali da su uspjeli da stabilizuju i ojačaju stranku. "Svakim danom pristižu nam novi članovi tako da vjerujemo da ćemo na predstojećim izborima ostvariti dobar rezultat i učestvovati u lokalnoj vlasti, a samim tim raditi na rješavanju problema građana Semberije i Republike Srpske, istakao je predsjednik gradskog odbora DNS-a.

Predsjednik DNS-a, Nenad Nešić, rekao je da je u Stevanoviću prepoznat čovjek koji bi mogao da obavlja funkciju na koju je imenovan. On je najavio da će im na području Bijeljine u narednom periodu pristupiti još "zvučnih imena", koji će biti okosnica daljeg razvoja Republike Srpske.

Bijeljina Danas