DVIJE SAOBRAĆAJKE I KRAĐA :: Semberija INFO ::

 

DVIJE SAOBRAĆAJKE I KRAĐA


Policijska stanica Bijeljina, 12. jula, oko dva časa i 40 minuta zaprimila je prijavu, da je u pravnom licu u Bijeljini od strane NN lica ili više njih, izvršeno krivično djelo ,,Teška krađa''.  Tom prilikom otuđen je novac iz depozita. Po zaprimljenoj prijavi policijski službenici su izvršili uviđaj na licu mjesta. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela.
 
Na lokalnom putu u mjestu Donji Brodac, takođe 12. jula, oko 22 časa, dogodila se saobraćajna nezgoda sa tjelesnim povredama. Do saobraćajne nezgode je došlo, kada je sa motocikla palo lice  V.Z. koji je zadobio tjelesne povrede, o čijem se stepenu dežurni ljekari nisu izjasnili.
 
U Jermenskoj ulici u Bijeljini, 12. jula, oko 18 časova dogodila se saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom. Do nezgode je došlo kada je putnički automobil ,,golf''  kojim je upravljao M.V.  ostvario kontakt sa putničkim automobilom ,,bora'' koji je bio parkiran u navedenoj ulici. Alkostestiranjem lica M.V. utvrđeno je da ima 2,48 g/kg alkohola u organizmu, te je zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i učestvovanja u saobraćajnoj nezgodi lišen slobode.