Aktiv žena SDS: Podrška pravednoj borbi za očuvanje svetinja u Crnoj Gori :: Semberija INFO ::

 

Aktiv žena SDS: Podrška pravednoj borbi za očuvanje svetinja u Crnoj Gori


Pravedna borba pravoslavnih vjernika i sveštenstva  za svetinje u Crnoj Gori pokazuju kako hrabrost i požrtvovanost nije napustila pravoslavnog hrišćanskog čovjeka i mi smo uz vas u našim mislima i molitvama,  poručile su  članice Aktiva SDS u pismu podrške borbi za očuvanje svetinja u Crnoj Gori.
 
Sa snažnim saosjećanjem pratimo sva dešavanja u Crnoj Gori i želimo da poručimo da smo, ne samo u mislima sa vama, već i molitveno pominjemo i podržavamo vašu borbu .
 
Vi ste našim očima dali sliku kako hrabrost, nesebičnost i požrtvovanost za brata i bližnjeg svoga, nije napustila pravoslavnog hrišćanskog čovjeka.
 
Danas vi vašom istrajnošću odlučujete o vašoj budućnosti, ali i o budućnosti vaše otadžbine. A u njoj ima mjesta za sve, za sve čestite, pravdoljubive i vrijedne domaćine.
 
Uz vas smo!  I uz našu svijetlu Srpsku pravoslavnu crkvu,  koja nas je kroz vijekove sačuvala, učeći nas ljubavi i dobru, da je čovjek čovjeku na prvom mjestu.
 
Riječima stradalnog vladike Joanikija: „Naša će borba da potraje, jer se ovo zlo pripremalo dugo, ali i mi smo se spremali vijekovima!“, želimo da uspijete u borbi na korist čitave Crne Gore.
 
 NE DAMO SVETINjE !!!
 
AKTIV ŽENA SRPSKE DEMOKRATSKE STRANKE REPUBLIKE SRPSKE