JZU Bolnica Sveti Vračevi: Od kompanije Sloboprom pomoć od 100.000 KM :: Semberija INFO ::

 

JZU Bolnica Sveti Vračevi: Od kompanije Sloboprom pomoć od 100.000 KM


Vlasnici kompanije “Sloboprom” iz Lončara, danas, 23.marta, u razgovoru sa menadžmentom bijeljinske bolnice „Sveti Vračevi“, izjavili su da će na račun ove zdravstvene ustanove izvršiti uplatu finansijskih sredstava u iznosu od 100.000  KM kako bi, kao društveno odgovorno kompanija, pomogli zdravstvenim radnicima u borbi protiv virusa korona.

- Pored pomoći bijeljinskoj bolnici, kriznim štabovima u Banja Luci i Brčkom ćemo staviti na raspolaganje naše hotele, kako bi se smjestili eventualno oboljeli građani. Takođe, planiramo donaciju i UKC Banja Luka, vrijednosti 50.000 KM u vidu zaštitnih maski sa filterima FFP2 i FFP3”, naveli su iz ove kompanije.

Menadžment JZU Bolnica “Sveti Vračevi” izražava zahvalnost Kompaniji “Sloboprom” u ime zaposlenih, ali i u ime građana Bijeljine i Republike Srpske. 

-Zahvalni smo svim društveno odgovornim firmama, kompanijama, ustanovama i institucijama, kao i pojedincima, koji shvataju trenutak u kom se nalazi čovječanstvo”, navodi menadžment JZU Bolnica “Sveti Vračevi”.

Semberija info - O. Stjepanović