EVROPA KOMUNIKACIJE D.O.O. - SEMINAR "JAVNE NABAVKE - ŠTA MORATE ZNATI I KAKO ISPRAVNO RADITI U 2020. GODINI" :: Semberija INFO ::

 

EVROPA KOMUNIKACIJE D.O.O. - SEMINAR "JAVNE NABAVKE - ŠTA MORATE ZNATI I KAKO ISPRAVNO RADITI U 2020. GODINI"


Pravilno provođenje javnih nabavki je jedan od najbitnijih segmenata poslovanja svake firme. Ako su zaposleni koji rade kod ugovornih organa na provođenju postupka nabavke, a i zaposleni kod ponuđača na pripremi ponuda dobro upoznati sa svim pravilima to im omogućuje da izbjegnu sve zakonske probleme koji mogu nastati, a njihovim organizacija i preduzećima donosi materijalnu korist.

Zbog ovoga, na ovom seminaru će biti objašnjena procedura javnih nabavki idući postepeno kroz sve segmente od planiranja i pripreme plana nabavki, priprema tendera i ponuda, do njihovog razmatranja i posebnih postupaka javnih nabavki.

Takođe učesnici seminara ću u ELEKTRONSKOM OBLIKU DOBITI VELIKI BROJ DOKUMENATA koji mogu koristiti kao primjere kod kreiranja svojih dokumenata.

Seminar je namijenjen kako ugovornim organima tako i ponuđačima kako bi mogli razumjeti kompletan postupak nabavke, ispravno pripremili postupke i svoje ponude i kako bi razumjeli i ostvarili svoja prava.

Seminar se odvija na pet lokacija u BiH u odličnim hotelima. Za sve učesnike je obezbjeđen ručak i piće u pauzama.

- 18. februar 2020. godine u hotelu "Park", Bihać
- 20. februar 2020. godine u hotelu "Jelena", Banja Luka
- 25. februar 2020. godine u hotelu "Mostar", Mostar
- 26. februar 2020. godine u hotelu "Hollywood", Sarajevo
- 27. februar 2020. godine u hotelu "Mellain", Tuzla

VIŠE INFORMACIJA O SEMINARU I PROGRAM SEMINARA MOŽETE NAĆI U POZIVNOM PISMU U PRILOGU ILI NA OVOM LINKU , a PRIJAVNI OBRAZAC OVDE .