Servisna informacija Policijske uprave Bijeljina za 04.02.2020. godine :: Semberija INFO ::

 

Servisna informacija Policijske uprave Bijeljina za 04.02.2020. godine


Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela i dvije saobraćajne nezgode.
 
Policijska stanica Bijeljina 2, 04.02.2020. godine oko 07,00 časova, zaprimila je prijavu od strane oštećenog lica da je u toku prethodne noći iz njegovog pomoćnog objekta od strane NN lica ili više njih otuđen  alat neutvrđene vrednosti. Policijski službenici izvršili su uviđaj lica mjesta. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela ''Teška krađa''.
 
U Bijeljini u ulici Srpske Dobrovoljačke Garde, 04.02.2020. godine oko 16,40 časova dogodila se saobraćajna nezgoda  sa lakšim tjelesnim povredama. Do saobraćajne nezgode je došlo kada je putnički automobil marke ''Golf'' kojim je upravljala V.F. izgubio kontrolu i ostvario kontakt sa stubom ulične rasvjete. Uviđaj izvršili policijski službenici Policijske stanice  za bezbjednost saobraćaja Bijeljina.
                  
Na lokalnom putu u mjestu Bjeloševac grad Bijeljina, 04.02.2020. godine oko 17,30 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda sa  tjelesnim povredama. U saobraćajnoj nezgodi učestvovalo je putničko vozilo marke ''Vento''  kojim je upravljalo lice M.Š. i isti je ostvario kontakt sa pješakom R.J. Pješak je zadržan u Medicinskom centru Bijeljina na daljem liječenju, ljekari se nisu izjasnili o stepenu povreda.
 
PORTPAROL POLICIJSKE UPRAVE Aleksandra Marić