VANREDNA KONFERENCIJA PDP-a U BIJELjINI :: Semberija INFO ::

 

VANREDNA KONFERENCIJA PDP-a U BIJELjINI


Za Partiju demokratskog progresa apsolutno je zabrinjavajući sastanak gradonečelnika Miće Mićića sa srpskim članom predsjedništva BiH Miloradom dodikom, premijerom Radovanom Viškovićem i delegacijom SNSD-a u Laktašima, jer nismo imali informaciju da će doći do sastanka”, rekao je potpredsjednik PDP-a Slaviša Marković na vanrednoj konferenciji za novinare, dodavši da je razlog sazivanja vanredne konferencije upravo sinošnji sastanak u Laktašima.

-O tim sastancima nismo bili upoznati i tražićemo pojašnjenje o svim takvim aktivnostima. S druge strane, sinoć je objavljeno i saopštenje da su bile teme o infrastrkukturi, a ko o ozbiljnim temama razgovara naveče u hotelu”, rekao je Marković dodavši da je prema određenim informacijama, sličnih sastanaka bilo više, još od polovine decembra do danas, a da je sastanaka bilo i tokom proteklih izbora. 

-Ispostavi li se tačnim da je na sastanku između gradonačelnika Mićića i lidera SNSD-a Milorada Dodika bilo riječi o pozicijama, na sve to nećemo ostati mirni i adekvatno ćemo odgovoriti”, rekao je Marković dodavši da sve ovo stvara veliko nepovjerenje između SDS-a i PDP-a.

- Zato ćemo već sutra tražiti razgovor sa gradonačelnikom, a nakon toga ćemo adekvatno i reagovati“, najavio je Marković.

​Semberija INFO - O. Stjepanović