RANjEN DARKO KOVAČEVIĆ BIVŠI FUDBALER CRVENE ZVEZDE UPUCAN U ATINI! :: Semberija INFO ::

 

RANjEN DARKO KOVAČEVIĆ BIVŠI FUDBALER CRVENE ZVEZDE UPUCAN U ATINI!


FOTO: SPORT24.GR
Darko Kovačević upucan je ispred kuće u Glifadi, prenose grčki mediji. Prema prvim informacijama, bivši fudbaler Crvene zvezde je ranjen u nogu od strane nepoznatih napadača iz manjeg vozila.

Vozilo hitne pomoći je uskoro stiglo na lice mjesta i odvezlo nekadašnjeg napadača Olimpijakosa i reprezentacije Jugoslavije i prevezla ga u obližnju bolnicu.

Najnovije informacije kažu da je riječ o dvojici napadača koji su nakon napada spalili vozilo ne bi li zavarali trag. Ono je pronađeno na 700 metara od mjesta napada.

Sam Kovačević je poslije napada rekao organima reda da je parkirao automobil i krenuo ka svojoj kući kada je napadnut.

– Vidio sam čovjeka kako izlazi iz automobila sa pištoljem i kreće se ka meni. Instiktivno sam se bacio u desnu stranu, kada me je on upucao, a zatim se dao u bijeg, ušao u vozilo i nestao – rekao je Kovačević.

Kako prenosi portal zougla.gr, Kovačević je pogođen najmanje jednim hicem, na uglu ulica Elpidos dva i Posejdon avenije.

I dalje je u toku potraga za napadačima. Desetine policajaca pretražuje teren, a kako se može vidjeti na video snimcima, psi su takođe uključeni u potragu, kako bi se otkrili tragovi napadača.

(sport.blic.rs)