RAZVOJNA AGENCIJA REPUBLIKE SRPSKE I RAZVOJNA AGENCIJA SRBIJE ORGANIZUJU 7. MEĐUNARODNI FORUM O SARADNjI :: Semberija INFO ::

 

RAZVOJNA AGENCIJA REPUBLIKE SRPSKE I RAZVOJNA AGENCIJA SRBIJE ORGANIZUJU 7. MEĐUNARODNI FORUM O SARADNjI


Razvojna agencija Republike Srpske i Razvojna agencija Srbije organizuju 7. Međunarodni forum o saradnji, koji će se održati 03. i 04. novembra 2022. godine u Trebinju.
 
Forum će na jednom mjestu okupiti privrednike iz zemalja regiona i EU, predstavnike državnih institucija i privrednih komora, razvojnih agencija i drugih organizacija koje pružaju podršku privredi s ciljem razmjene iskustva, promovisanja njihovih proizvoda i usluga, kao i uspostavljanja novih poslovnih kontakata i buduće saradnje.
 
Centralni događaj Foruma biće Međunarodni poslovni susreti za preduzeća i klastere koji se organizuju pod okriljem Evropske mreže preduzetništva. Sektori koji će biti zastupljeni su informaciono-komunikacione tehnologije, prerada metala, drvna i građevinska industrija, tekstil, automobilska industrija, poljoprivreda, energetska efikasnonst, plastika i proizvodi od plastike i turizam. Učešće na poslovnim susretima je besplatno a registracija, koja je obavezna, dostupna je na službenoj internet stranici događaja: 7th-international-cooperation-forum-trebinje-2022.talkb2b.net najkasnije do 1. novembra 2022. godine.
 
Prateći program Foruma podrazumijeva organizaciju panel diskusija i seminara o različitim temama, s ciljem predstavljanja najboljih praksi, umrežavanja ideja, razmjene informacija, kao i pronalaženja potencijalnih investitora i partnera za realizaciju projekata od zajedničkog interesa.
 
Prethodnih šest Foruma koji su održani u ovom formatu okupili su više od hiljadu učesnika - privrednika i relevantnih institucija iz Republike Srpske i Republike Srbije, ali i Slovenije, Austrije, Mađarske, Turske, Rusije, Kine i drugih zemalja.