Skoro tri mjeseca od nestanka Neđe Cvijetinovića iz Lopara :: Semberija INFO ::

 

Skoro tri mjeseca od nestanka Neđe Cvijetinovića iz Lopara


Policijska uprava Bijeljina poziva još jednom  građane ukoliko prepoznaju lice sa fotografije da se jave u najbližu policijsku stanicu ili pozovu broj,,122“ koji je besplatan.

Naime, još 24. juna 2022. godine u večernjim satima Policijskoj stanici Lopare prijavljeno je, da se  Neđo Cvijetinović,1944.godište, udaljio se od porodične kuće koja se nalazi u zaseoku Lukići naselje Lopare selo, opština Lopare.

Po izjavi prijavitelja - sina, Neđo je navedenog dana oko 09,00 časova otišao u selo Veselinovac na području Lopara u podnožju planine Majevica u berbu šumskih plodova i nije se vratio kući. Neđo Cvijetinović visine je oko 170 centimetara, punije građe, oko 90 kilograma, sijede kose, tamno smeđih očiju,senilan. Na sebi je imao čizme –rudare, kačket  i košulju nepoznate boje.

Pretrega terena za nestalim Neđom započeta je 25.juna gdje su pored pripadnika Policijske uprave Bijeljina, učestvovali i pripadnici i Vatrogasne jedinice Lopare i Ugljevik, Gorska služba spašavanja Bijeljina, Republička uprava civilne zaštite Republike Srpske, Helihopterski servis Republike Srpske, Lovačko udruženje „Majevica“ Lopare, Opštinska uprava Lopare kao i mještani koji su uzeli aktivno učešće u potrazi. Za nestalim Neđom se i dalje intezivno traga.

Policijska uprava Bijeljina zahvaljuje se svima koji su za ova tri mjeseca svojim  učestvovanjem  u potrazi za Neđom Cvijetinovićem dali aktivan doprinos i poziva sve građane da ukoliko imaju bilo kakve informacije o nestalom licu iste prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na broj telefona,,122“.
           
 
                                                                            PORTPAROL  POLICIJSKE UPRAVE BIJELjINA
                                                                                                                                                                              
                                                                                              Aleksandra Marić