Neđo Đurić kandidat SPS-a za predsjednika RS :: Semberija INFO ::

 

Neđo Đurić kandidat SPS-a za predsjednika RS



PRIJEDOR - SPS je na sjednici Predsjedništva u Prijedoru donio odluku da na poziciju predsjednika RS kandiduje Neđu Đurića, redovnog člana Akademije nauka i umjetnosti, saopšteno je danas iz te stranke.

Kako su saopštili, usvojene su i liste kandidata ove stranke za Narodnu skupštinu RS.

Takođe, u saopštenju je navedeno da je gost na sjednici Predsjedništva SPS bio predsjednik Pokreta socijalista i ministar unutrašnjih poslova u Vladi Srbije Aleksandar Vulin.

Goran Selak, predsjednik SPS-a je nakon sjednice rekao da se SPS zalaže za što širu saradnju sa Srbijom te da SPS ima svoj politički put koji podrazumijeva okupljanje srpskog naroda oko zajedničkih ciljeva i interesa.

"Naše liste čine najbolji i najkvalitetniji ljudi u svim izbornim jedinicama, a naš kandidat za predsjednika RS je istinski patriota, čovjek koji je obavljao najodgovornije funkcije u društvu i koji ima odgovor i rješenja za RS. Uvjeren sam u još jedan veliki uspjeh SPS, jer imamo sjajne ljude, najkvalitetniji program i veliku podršku naroda. Posebna nam je čast što je danas sa nama naš prijatelj i brat Aleksandar Vulin, čovjek čiju iskrenu podršku imaju svi oni koji žele dobro srpskom narodu i svi oni koji su spremni da rade na okupljanju i zajedništvu Srba, ma gdje živjeli", rekao je Selak.


Nezavisne novine