Oduzet automobil i više od dva kilograma marihuane :: Semberija INFO ::

 

Oduzet automobil i više od dva kilograma marihuane


Policijski službenici Policijske stanice Šamac juče su, 6. juna,  na lokalnom putu  u mjestu Tišina, opština Šamac, zaustavili su i kontrolisali putnički automobil „golf“  bez registarskih oznaka kojim je upravljalo lice P.D. Kontrolom je utvrđeno da lice upravljao vozilom bez potvrde o registraciji vozila.
 
Provjerama u službenim evidencijama, utvrđeno je, da je navedeni  povratnik u činjenju prekršaja, te da ima evidentiran dug u Registru novčanih kazni u iznosu od 11.750 KM.

Zbog navedenih prekršaja i zbog bojazni da će nastaviti sa činjenjem prekršaja vozilo je privremeno  oduzeto, a protiv lica nadležnom sudu biće podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.
 
Kao suvozač u putničkom vozilu nalazilo se lice B.P. iz Modriče kod koga je pronađeno i privremeno oduzeto više od dva kilograma zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, a koja je privremeno oduzeta od strane policijskih službenika. Navedeno lice biće sankcionisano u skladu sa Zakonom.


Policijska uprava