„HAPPY TRAVEL“: SPREMNO ZAKORAČILI U SUSRET LJETU I ORGANIZOVANJU LJETOVANJA :: Semberija INFO ::

 

„HAPPY TRAVEL“: SPREMNO ZAKORAČILI U SUSRET LJETU I ORGANIZOVANJU LJETOVANJA


Ljetna sezona uveliko se zahuktava, a kako su za „Semberija Info“, potvrdili u Turističkoj agenciji „Happy Travel“, evidentno je interesovanje za ljetovanja.

- Interesovanje postoji za sve destinacije, a za sada su najaktuelnije Crna Gora i Grčka. Moram dodati da od ove godine u Grčku možete putovati bez testova i potvrda da  ste  vakcinisani, odnosno, potreban je samo validan pasoš, a za Crnu Goru takođe pasoš ili lična karta. Što se tiče ljetovanja u Turskoj, još uvijek je potreban antigenski test ili dokaz da ste vakcinisani sa dvije doze vakcine“, rekla je Denka Radovanović iz Agencije „Happy Travel“. Ona je naglasila da u ponudi imaju sve destinacije i da je tim „Happy Travel“ spreman za ovogodišnju ljetnju sezonu.



- Naš cilj je, kao i prethodnih godina, da našim klijentima omogućimo  odmor  po prihvatljivim cijenama i uslovima putovanja, a zadovoljstvo klijenata je i naše zadovoljstvo. „Happy Travel“ ove godine ima i ekskluzivno zastupništvo za hotel „Mediteran“ u Bečićima, kao i hotele „Južno more“ i „Korali“ u Sutomoru“, naglasila je Radovanovićeva  i dodala da pored hotelskih aranžmana, u ponudi imaju i privatni smještaj u Crnoj Gori Grčkoj. Inače, u ponudi imaju i ljetovanje u Crnoj Gori i Grčkoj sa organizovanim autobuskim prevozom iz Bijeljine, a sve ponude uredno su ažurirane i dostupne klijentima i na sajtu i fb agencije. Radovanovićeva je najavila da će „Happy Travel“ biti učesnik na Sajmu turizma koji se u Bijeljini organizuje u petak i subotu (27. i 28. maj) gdje će predstaviti turističku ponudu.

-Svi klijenti, koji na štandu Turističke agencije „Happy Travel“ urade rezervazicuju, dobiće popust od pet odsto, a to svakako važi i za sve koji to učine u prostorijama agencije“, najavila je Radovanovićeva.


Semberija info - O. Stjepanović