A.D.“GRAD“ BIJELjINA NA OTVARANjU 89. MEĐUNARODNOG SAJMA POLjOPRIVREDE U NOVOM SADU :: Semberija INFO ::

 

A.D.“GRAD“ BIJELjINA NA OTVARANjU 89. MEĐUNARODNOG SAJMA POLjOPRIVREDE U NOVOM SADU


Foto
Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu otvorili su Aleksandar Vučić, predsjednik Republike Srbije i Viktor Orban, mađarski premijer. Predsjednik Vučić i premijer Orban su nakon zvaničnog otvaranja i obraćanja posjetili izlagače, kojih je ove godine 1.100 iz 21 zemlje.



A.D.“Grad“ Bijeljina se na Međunarodnom sajmu poljoprivrede predstavio u sklopu Privredne komore Republike Srpske. Održan je niz zvaničnih sastanaka sa predstavnicima Privredne komore Vojvodine i čelnicima novosadskog sajma , kao i sa potencijalnim izlagačima na jubilarnom XX Međunarodnom sajmu poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije „ Interagro 2022“ u Bijeljini.



Takođe, održan je i niz neformalnih sastanaka sa Italian trade agency – odjeljenjem Ambasade Italije za promociju privredne saradnje pri Italijanskoj agenciju za spoljnu trgovinu, ambasadorom kraljevine Maroka u Republici Srbiji g-dinom  Mohamed Amin Belhažom,  te kompanijama iz Mađarske.



U toku trajanja sedmodnevnog Sajma planirano je i održavanje press konferencije i zvanično predstavljanje“ Interagro 2022“ , kao i zvanični sastanci sa najvišim zvaničnicima iz Republike Srpske i regiona.



Očekujemo da nas posjetiti  na ovogodišnjem Novosadskom sajmu u sklopu Privredne komore Republike Srpske.