CRNOGORAC ĆUTI, NEĆE DA KAŽE DA LI JE LUKA BOJOVIĆ BIO NALOGODAVAC BRUTALNE LIKVIDACIJE :: Semberija INFO ::

 

CRNOGORAC ĆUTI, NEĆE DA KAŽE DA LI JE LUKA BOJOVIĆ BIO NALOGODAVAC BRUTALNE LIKVIDACIJE


Foto: RAS Srbija
Marjan Vujačić branio se ćutanjem na pitanja zamjenika javnog tužioca o njegovoj povezanosti sa ubistvima koja mu se stavljaju na teret, među kojima je i likvidacija Jugoslava Cvetanovića.

Vujačić je uhapšen zbog likvidacije brata ubice Nikole Bojovića – Jugoslava Cvetanovića, ali i zbog tri krivična djela koja se odnose na falsifikovanje dokumenta, kod tužioca nije htio da govori o sumnjama koje ga povezuju sa ubistvom Jugoslava Cvetanovića.

– On je sve vrijeme ćutao, ne želeći da komentariše ništa što je tužilac govorio i sa čim ga je povezivao – kaže izvor Blica upoznat sa slučajem.

Vujačić je osumnjičen za ubistva Jugoslava Cvetanovića, rođenog brata ubice Nikole Bojovića – Saše Svetanovića Pitbula, a istražni organi povezuju ga i sa ubistvima Gorana Tasića Gokčeta, kao i Mila ilića i Veska Kalezića u Crnoj Gori.

Za sada nema informacija da li je crnogorsko ministarstvo pravde uputilo zahtjev za njegovo saslušanje povodom ova dva ubistva. Dvojica branilaca osumnjičenog Vujačića – Ranko Radonjić iz Crne Gore i Borivoje Borović iz Beograda – ranije su naveli da u spisima nema krivičnog djela ubistva koja se pominju.

Sumnja se da je u slučaju ubistva Jugoslava Cvetanovića u Vranju, Vujačić samo izvršilac.
 
– On bi mogao da riješi spekulaciju koja se već dugo razrađuje da iza ubistva stoji Luka Bojović. On je ključna karika u rješavanju likvidacije Cvetanovića – kažao je izvor Blica.

Ubijen je 27. septembra 2017 godine u neosvjetljenom haustoru zgrade “Lepa Brena” u centru Vranja. Egzekultori, profesionalci ispalili su 30 metaka u njega iz oružja sa prigušivačem

GORAN TASIĆ GOKČE
Kontroverzni vranjski biznismen, koji je u Srbiji bio hapšen zbog iznude i pucnjave, ubijen je glavnom gradu Holandije, sat vremena pošto je letom iz Švedske došao u Amsterdam. Tasić je čekao osobu sa kojom je trebalo da se nađe. Ubrzo nakon njegovog dolaska izrešetan je sa deset metaka.

VESKO KALEZIĆ
Podgoričanin, označen kao vizokopozicionirani pripadnik “kavačkog klana” ubijen je u naselju Stari aerodrom i to sa 10 hitaca iz pištolja pred brojim svjedocima koji su kasnije tvrdili da nisu vidjeli ubicu. Odranije je poznat policiji po brojnim krivičnim djelima – između ostalog hapšen je i zbog bacanja bombe na kuću svoje djevojke 2015. godine, a i zbog napada na pripadnike interventne policije.

MILO ILIĆ
Pripadnik “kavačkog klana” ubijen je nasred ulice u Podgorici sa 13 hitaca u leđa početkom maja ove godine.

Srpska info