"Dijalog za budućnost" - Platforma za 30 učesnika uz različitith sektora :: Semberija INFO ::

 

"Dijalog za budućnost" - Platforma za 30 učesnika uz različitith sektora


Obrazovna dijaloška platforma koja se realizuje u okviru projekta "Dijalog za budućnost" koji sprovode UNICEF, Unesko i UNDP u partnerstvu sa Predsjedništvom BiH, biće održana danas, 20. juna. Platformi će prisustvovati 30 učesnika iz različitih društvenih sektora sa područja Bijeljine, a sa ciljem njihovog uključivanja u dijalog i razmjene mišljenja, te razumijevanja koncepta kvalitetnog obrazovanja.

Naglasak projekta je i na važnosti međunarodnih istraživanja, a namjera je da učesnici prenesu dobijene informacije ciljanim grupama i pojedincima u lokalnoj zajednici, najavljeno je iz banjalučke nevladine organizacije "Dženezis projekat". Učesnicima će predavanja održati ekspert za pedagošku i školsku psihologiju Ivana Zečević i ekspert za razvojnu psihologiju Slavica Tutnjević.

Obrazovna dijaloška platforma u Bijeljini realizuje se zajedno sa Gradskom upravom, koja je partner na projektu, a projekat "Dijalog za budućnost" finansira se sredstvima Kancelarije UN za podršku izgradnji mira /fonda za izgradnju mira/, te sredstvima Ambasade Norveške.

Semberija INFO/O.Stjepanović