PROMJENLjIVO ZA PRVOMAJSKI VIKEND :: Semberija INFO ::

 

PROMJENLjIVO ZA PRVOMAJSKI VIKEND


U Bosni i Hercegovini se, prema prognozama meteorologa, prvog dana vikenda očekuje sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost. Duvaće slab vjetar istočnog i sjeveroistočnog smjera, a najniža jutarnja temperatura vazduha biće većinom između 4 i 9 stepeni Celzijusa, na jugu zemlje do 14 stepeni. Najviša dnevna temperatura biće uglavnom između 17 i 22 stepeni, na jugu zemlje do 25.

U nedjelju, 1. maja, više sunca se očekuje prije podne, a jači razvoj oblačnosti u drugoj polovini dana širom zemlje usloviće pljuskove i slabu grmljavinu. Padavine se ne očekuju na jugu. Vjetar slab, u Bosni istočnog i sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini jugo. Najniža jutarnja temperatura vazduha većinom između 5 i 10 stepeni, na jugu zemlje do 13 stepeni. Najviša dnevna temperatura vazduha biće uglavnom između 16 i 22 stepena, na jugu zemlje do 24 stepena.

U ponedjeljak će u BiH, prema prognozi, biti pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s kišom i pljuskovima. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura vazduha većinom između 6 i 10 stepeni, na jugu zemlje do 13 stepeni. Najviša dnevna temperatura vazduha uglavnom između 13 i 18 stepeni, na jugu zemlje do 20 stepeni.