LIŠEN SLOBODE ZBOG KRIVIČNOG DJELA „ NASILNIČKO PONAŠANjE“ :: Semberija INFO ::

 

LIŠEN SLOBODE ZBOG KRIVIČNOG DJELA „ NASILNIČKO PONAŠANjE“


Foto
Policijski službenici Policijske stanice Šamac, 18.04.2022. godine  lišili su slobode lice G.K.zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo                                                       „ Nasilničko ponašanje“.
 
Naime, istoga dana Policijska stanica Šamac, zaprimila je prijavu,da je na parikingu pravnog lica u Šamcu, došlo do fizičkog obračuna između dva muška lica.
 
Po zaprimljenoj prijavi postupili su policijski službenici, koji su izašli na lice mjesta i potvrdili navode prijave. Identifikacijom lica utvrđeno je da se radi o licima  G.K. i I.Š.
 
Zbog  svog ponašanja u prisustvu policijskih službenika, te zbog postojanja bojazni da će nastaviti sa vršenjem krivičnog djela G.K. je lišen slobode. Alkotestiranjem lica, utvrđeno je da isti ima 2,05 g/kg alkohola u organizmu.
 
O svemu je obavješten postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Doboju. Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta nadležnom tužilaštvu sledi izvještaj zbog počinjenog krivičnog djela „ Nasilničko ponašanje“.