ŠIJANOV SIN UHAPŠEN U ZVORNIKU :: Semberija INFO ::

 

ŠIJANOV SIN UHAPŠEN U ZVORNIKU


- Vukašin Šijan i Marko V., oba iz Beograda, uhapšeni su zbog sumnje da su u subotu učestvovali u pucnjavi na Autokomandi u Beogradu, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Prema riječima izvora bliskog istrazi oni su prebačeni u ekstradacioni pritvor, te će biti isporučeni Srbiji.
Podsjećamo da je u pucnjavi, koja se dogodila ispred jedne kafane, ranjen M. K. (20), a svemu je, prethodila svađa oko djevojke.

– Svi su bili pijani i vjerovatno je i alkohol kumovao incidentu. Čuli smo da su ti momci u jednom trenutku počeli nešto da dobacuju djevojci. Da li su bili nepristojni ili se njoj i njenom momku jednostavno nije dopalo to što im se obraćaju, uglavnom počela je prvo svađa, a potom i tuča – ispričali su očevici događaja, te objasnili da je jedan od momaka tada izvukao pištolj i pucao u M. K. koji je pogođen u nogu, a napadači su tada počeli da trče ka obližnjoj pumpi gdje su sjeli u taksi i odvezli se sa mjesta događaja.

Prema nepotvrđenim informacijama, Vukašin Šijan je sin vođe surčinskog klana Zorana Šijana kojeg je dobio u drugom braku sa komšinicom, koja je ujedno bila i prijateljica njegove tadašnje žene, pjevačice Goce Božinovske.

(Glas Srpske)