POTPISIVANjE SPORAZUMA O SARADNjI :: Semberija INFO ::

 

POTPISIVANjE SPORAZUMA O SARADNjI


Pedagoški fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu u ponedeljak, 28. februara organizuje potpisivanje sporazuma o saradnji između Pedagoškog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu i Agencije za obrazovanje NTC EDU iz Novog Sada.

Nakon potpisivanja sporazuma dr Ranko Rajović, autor NTC programa, će u velikom amfiteatru Pedagoškog fakulteta, sa početkom od 12 časova, održati predavanje za studente, zaposlene, partnere i zainteresovane sugrađane.

Dr Ranko Rajović je specijalista interne medicine, magistar neurofiziologije i doktor sportskih nauka. Saradnik je UNICEF-a za ranu edukaciju i gostujući predavač na fakultetima u nekoliko država. Osnivač Mense Srbije, a inicijator je i jedan od osnivača Mense Slovenije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Predsjednik Mense Srbije u dva mandata, dugogodišnji član Borda direktora svetske Mense (2000 – 2010) i predsjednik Komiteta za darovitu djecu svjetske Mense (2010 – 2012). Na kongresu Mense International, održanom na Novom Zelandu krajem oktobra 2010. imenovan je za predsjednika Komiteta svjetske Mense za darovitu djecu. Radi na Pedagoškom fakultetu u Kopru u Sloveniji’’, preciziraju sa Pedagoškog fakulteta.