NEKA NAŠA DJECA ZAVOLE MUZIKU :: Semberija INFO ::

 

NEKA NAŠA DJECA ZAVOLE MUZIKU


Muzičko-edukativni centar "BANjA LUKA" osnovan je od strane grupe najnagrađivanijih muzičkih pedagoga mlađe generacije u BiH, a sa ciljem edukacije i unapređenja ranog muzičkog obrazovanja i vještina kod djece školskog i predškolskog uzrasta. Centar uskoro otvara svoja vrata i u Bijeljini.

Višestruko nagrađivani nastavni kadar priznat je i prepoznatljiv po izuzetnoj posvećenosti svakom djetetu i modernim metodama rada koje podrazumijevaju prilagođavanje nastavnog programa mogućnostima i interesovanju svakog djeteta ponaosob. 

-Sa nama učenje muzike nije opterećenje i naporno iskustvo, već uživanje i lični razvoj. Ovakav pristup u radu sa djecom godinama unazad donosi fantastične rezultate poput: više od 60 nagrada na različitim domaćim i međunarodnim takmičenjima, veliki broj javnih nastupa i koncerata, kao i brojna gostovanja naših polaznika i nastavnog kadra u medijima. Naši programi uvijek su upotpunjeni i zajedničkim posjetama koncertima poznatih umjetnika, ali i vannastavnim aktivnostima i druženjima u prirodi“, poručuju iz Muzičko-edukativnog centra „Banja Luka“.

Najznačajniji programi koje Centar organizuje su:

-INDIVIDUALNE EDUKACIJE SVIRANjA MUZIČKIH INSTRUMENATA za djecu školskog i predškolskog uzrasta (klavir, violina, gitara, scensko pjevanje i ostali instrumenti) i

-GRUPNE MUZIČKE RADIONICE-IGRAONICE ZA DJECU predškolskog uzrasta: razvojni put ritma, govora i sluha u grupnoj nastavi od 2,5 do 3,5 (4) i od 4 do 6 godina.


Marketing