DIREKTOR BOLNICE SVETI VRAČEVI PROF. DR ZLATKO MAKSIMOVIĆ NA PRIJEMU KOD PREDSJEDNICE ŽELjKE CVIJANOVIĆ :: Semberija INFO ::

 

DIREKTOR BOLNICE SVETI VRAČEVI PROF. DR ZLATKO MAKSIMOVIĆ NA PRIJEMU KOD PREDSJEDNICE ŽELjKE CVIJANOVIĆ



Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović organizovala je danas u svom kabinetu prijem za profesora Zlatka Maksimovića, direktora JZU Bolnica “Sveti Vračevi” Bijeljina, autora prve monografije u Evropi
“Naša borba sa kovidom”.

Ovom prilikom, direktor Maksimović uručio je predsjednici Cvijanović monografiju “Naša borba sa kovidom” koja je nastala je sa ciljem upoznavanja stručne i šire javnosti o doprinosu zdravstvenih radnika bijeljinske bolnice “Sveti Vračevi” u borbi sa pandemijom virusa korona.



Predsjednica je uputila zahvalnost direktoru Bolnice “Sveti Vračevi” prof. dr Zlatku Maksimoviću na vrijednom poklonu, kao i svim zdravstvenim radnicima na požrtvovanosti i trudu koji ulažu boreći se protiv virusa korona.

Monografija “Naša borba sa kovidom” jedinstvena je u Evropi sa ovom tematikom, a štampana je na tri jezika : srpskom, ruskom i engleskom. Prvi set od tri knjige prof. Maksimović je poklonio predsjednici Republike Srpske Željki Cvijanović.

JZU Bolnica Sveti Vračevi