Rasvjetljeno sedam krivičnih djela „Teška krađa“ :: Semberija INFO ::

 

Rasvjetljeno sedam krivičnih djela „Teška krađa“


U vremenskom periodu od 10.08. do 18.08.2021. godine  u Bijeljini u mjestu Amajlije vikend naselje, izvršeno je šest krivičnih djela „Teška krađa“ provaljivanjem u vikendice vlasništvo fizičkih lica i jedna „Teška krađa“ izvršena na štetu pravnog lica.
 
Radeći na rasvjetljavanju krivičnih djela protiv imovine, operativnim radom na terenu policijski službenici Policijske stanice Bijeljina 2, došli su do izvršilaca krivičnih djela i to lica V.K. i maloljetnika ( 2006.).
 
Istragom je utvrđeno da su osumnjičeni djela vršili u večernjim satima, uz upotrebu fizičke snage i podesnog alata nasilno ulazili  u vikendice, iz kojih su  otuđivali razne predmete.
 
Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini izvršeno je pretresanje prostorija koje koriste gore navdena lica. Prilikom pretresanja pronađeni su i privremeno oduzeti predmeti koji potiču iz  izvršenih krivičnih djela.
 
Nakon dokumentovanja predmeta nadležnom tužilaštvu protiv osumnjičenih lica sledi izvještaj zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo „ Teška krađa“.
 
 
                                                                              PORTPAROL POLICIJSKE UPRAVE      
  
                                                                                                      Aleksandra Marić