Vučić: Pritisci će biti veći, ali će Srbija uvijek biti uz narod u Srpskoj i na Kosmetu :: Semberija INFO ::

 

Vučić: Pritisci će biti veći, ali će Srbija uvijek biti uz narod u Srpskoj i na Kosmetu


BAJINA BAŠTA- Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas okupljenima u Bajinoj Bašti, među kojima su bili i stanovnici nekoliko mjesta u Republici Srpskoj, da će se povećavati pritisci na Srbiju zbog Kosova i Metohije i Srpska, a da Srbija uvek biti uz svoj narod, kojem će pomagati na svaki način.

Vučić se na gradskom trgu u Bajinoj Bašti obratio velikom broju građana, od kojih su neki došli iz Sušice, Srebrenice, Bratunca, dominirale su srpske zastave, a bilo je i transparenata „Hvala za nova radna mjesta“, „Srebrenica je uz vas“, „Bratunac je uz Vučića“.

-Pred nama nije lako vreme, povećavaće se pritisci oko Kosmeta i Republike Srpske, a moja poruka ljudima iz Skelana, Srebrenice, Bratunca, našem narodu u Srpskoj je - Srbija će uvek biti uz vas, uvek i u svakom trenutku, i ekonomski da pomažemo, ali i na apsolutno svaki način. Da naš narod ostavimo na cedilu ne možemo i nećemo, to je poruka i građanima KiM i svima - rekao je Vučić.

Kako je istakao, novih „Oluja“ i „Bljeska“ protiv našeg naroda neće biti.

-Srbija je danas drugačija zemlja, drži do sebe i svog naroda - dodao je Vučić.

On je rekao i da je srpski narod suviše propatio, izgubio ljudi, previše je onih koji su napustili svoja ognjišta, da bismo dopustili da se to opet dešava.

-Svima želimo najbolje, da čuvamo mir, gradimo budućnost zajedno. Srbija ne može da dopusti da se ponovo dešava sve što se dešavalo 90-ih godina, niti ono što se dešavalo tokom Drugog svetskog rata - rekao je Vučić.

Tanjug / Glas Srpske