VUK JEREMIĆ: POZVAO SAM VUČIĆA DA IZAĐE ISPRED ZGRADE ILI DA DOĐE NA TV DUEL, ODBIO JE :: Semberija INFO ::

 

VUK JEREMIĆ: POZVAO SAM VUČIĆA DA IZAĐE ISPRED ZGRADE ILI DA DOĐE NA TV DUEL, ODBIO JE


Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić i rukovodioci te stranke Miroslav Aleksić, Borislav Novaković i Vladimir Gajić otišli su u zgradu Predsedništva nakon što ih je predsednik Aleksandar Vučić, kako se navodi u saopštenju Narodne stranke, "juče javno pozvao na tuču".

Vučić je sišao na prijavnicu zgrade Predsedništva u vidno rastrojenom stanju. Okružen brojnim obezbeđenjem, nervozno mi se uneo u lice i počeo da me pred svedocima vređa najprimitivnijim uličarskim rečnikom", rekao je Jeremić, a navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da je Jeremić rekao da je Vučića pozvao napolje pošto insistira na fizičkom obračunu, ali da Vučić "za tako nešto nije imao hrabrosti".

"Potom sam mu ponudio televizijski duel, na šta je on eksplicitno odgovorio da neće. Posle nekoliko minuta nekontrolisanog ponašanja se okrenuo i otišao. Jasno je da nije očekivao da bi neko mogao da se usudi da mu zakuca na vrata i priupita ga da li je normalan", dodao je Jeremić, navedeno je u saopštenju Narodne stranke.

​(RTS)