Direktoru RTV BN nagrada Kapetan Miša Anastasijević :: Semberija INFO ::

 

Direktoru RTV BN nagrada Kapetan Miša Anastasijević


Predstavnici „Medij inventa“ iz Novog Sada uručili su u Banjaluci 20 prestižnih nagrada „Kapetan Miša Anastasijević“ za doprinos u oblastima stvaralaštva, društvenog angažmana, preduzetništva i poslovanja. Među dobitnicima ovog visokog priznanja je i direktor RTV BN Vladimir Trišić.

Nagrađeni su najuspješnjiji pojedinci, preduzetnici i institucije. Nagrada "Kapetan Miša Anastasijević’’ za razvoj angažovanog i kvalitetnog informisanja  pripala je vlasniku i direktoru radio-televizije BN Vladimiru Trišiću. 

‘’Izabrali smo najbolje. Kriterijumi su bili poslovnost, tržišna pozicija, odnosi s javnošću, moralne i etičke vrijednosti, održivi razvoj, humanist, požrtvovanost. U slavu i čast onih koji su žrtvujući svoje živote spašavali naše, u slavu i čast privrednika koji nisu otpuštali radnike nego su nastavili da se bore i sa pandemijom i sa ekonomskom krizom i vremenom’’, izjavio je direktor ‘’Media inventa’’ Vlado Markanović.

Posebno priznanje ove godine dodijeljuje se heronijma - zdravstvenim radnicima. Lider zdravstvene zaštite u Republici Srpskoj je direktor Bolnice ''Sveti Vračevi'' Bijeljina, Zlatko Maksimović.

'‘Kada stignu ovakva priznanja, kada vidi da to neko prati da to cijeni onda čovjek dobije novu energiju da se u narednom periodu ulaže veću snagu, energiju, kako bi sa svojim saradnicima što bolje rezultate postigao. Ja ovo shvatam i kao priznanje svim zdravstvenim radnicima, kako u Bolnici "Sveti Vračevi" u Bijeljini tako i u Republici Srpskoj a i šire jer zdravstveni radnici tu si koji su istinski heroji posljednjih godina’’, rekao je direktor Bolnice ''Sveti Vračevi'' Bijeljina, Zlatko Maksimović.

U Srpskoj već petu godinu se realizuje projekat `Put ka vrhu` u okviru specijalnih veza Srpske i Srbije. Ima za cilj afirmaciju privrednog i društvenog stvaralaštva, unapređenje prekogranične saradnje i jačanje prosperiteta u regionu.

BN