Vlatko Stefanovski i Masimo u julu na Tašmajdanu :: Semberija INFO ::

 

Vlatko Stefanovski i Masimo u julu na Tašmajdanu


Nakon duže pauze usled pandemije, koncerti regionalnih muzičara ponovo će se odvijati u Beogradu. Na sceni parka Tašmajdan 30. jula nastupiće Vlatko Stefanovski, a koncertna bina 31. jula rezervisana je za Masima Savića, najavili su organizatori.

Direkcija Tašmajdana, poštujući epidemiološke mjere, tokom jula će početi da otvara svoje kapije za posjetioce željne dobrog zvuka.

Gitarista, pjevač i kompozitor Vlatko Stefanovski i V3 Trio održaće koncert 30. jula za ograničen broj ljudi, uz poštovanje svih mjera protiv pandemije i preporuka koje donosi Vlada Srbije.

Osnivač čuvene rok grupe „Leb i sol” posle razlaza sa članovima benda nakon 13 studijskih albuma, uveliko je ostvario veoma uspješnu solo karijeru.

Stefanovski će će prethodno nastupiti 4. jula na Paliću, a u Beogradu će prvo svirati 3. juna u Kombank Dvorani na Gitar art festivalu, prenosi Tanjug.



Pop pjevač Masimo Savić kaže da se raduje što će se, konačno, družiti sa publikom 31. jula u prelijepom zdanju Tašmajdana, pod vedrim nebom.

„Moj bend i ja smo već spremni i sa nestrpljenjem očekujemo da razmijenimo energiju i emocije. Uželjeli smo se jedni drugih zar ne?”, izjavio je popularni kantautor.

Poslije velikog hita „Mali krug velikih ljudi”, Masimo je ovih dana objavio i novu pjesmu „Putujemo i kad stojimo” koja je inspirisana nedavnim zemljotresom u Hrvatskoj.

Pjevač će nakon Tašmajdana imati koncert i na Paliću 2. avgusta.

Politika