KRISTIJANO RONALDO POSLAO POTPISAN DRES ZA MALOG GAVRILA ĐURĐEVIĆA :: Semberija INFO ::

 

KRISTIJANO RONALDO POSLAO POTPISAN DRES ZA MALOG GAVRILA ĐURĐEVIĆA


Foto: Promo / facebook.com/MozzartBet
Svjetski fudbaler Kristijano Ronaldo poslao je potpisan dres "Juventusa" kompaniji "Mocart" koja ga je stavila na licitaciju na portal "Limundo" sa početnom cijenom od milion dinara /oko 8.500 evra/, a sredstva od prodaje namijenjena su za liječenje malog Gavrila Đurđevića.

Kompanija "Mocart" ranije je za 64.000 evra kupila kapitensku traku Ronalda, koju je on odbacio prilikom fudbalskog meča sa reprezentacijom Srbije u Beogradu.

"Mocart" je do Ronalda uspio da dođe i pozove ga da se priključi akcijama zahvaljujući fudbalskim menadžerima iz agencije LIAN sports Nikoli Damjancu i Faiju Ramadaniju, a Ronaldo je već čuo da je njegova kapitenska traka licitirana i prodata za 64.000 evra, saopšteno je iz kompanije "Mocart", u kojoj se nadaju da će i ova licitacija imati mnogo odjeka.

- Bilo mu je drago da je od tog celog događaja na kraju ispalo nešto veoma lepo i odlučio je da pošalje svoj potpisan dres. Para Gavrilo! Pela vitoria de Gavrilo! - ističe se u saopštenju.

Gavrilo Đurđević ima osam mjeseci i boluje od spinalne mišićne atrofije, a potrebno mu je još oko milion evra za liječenje.
 
(SRNA)