Zajednička pres konferencija SDS i PDP u Bijeljini :: Semberija INFO ::

 

Zajednička pres konferencija SDS i PDP u Bijeljini


Potpredsjednik Partije demokratskog progresa i poslanik NSRS Igor Crnadak, poslanik Srpske demokratske stranke i predsjednik GO SDS Bijeljina Tomica Stojanović i predsjednik GO PDP Bijeljina Slaviša Marković, nakon posjete Gradskoj upravi Bijeljina, održali su konferenciju za novinare na kojoj su istakli da će podržati sve projekte, koji su u interesu Grada Bijeljina podržati.



Poslanik SDS Tomica Stojanović je istakao da će SDS na svim nivoima vlasti podržati  planirane projekte koji su u interesu Bijeljine i njenih građana. To je u ime PDP potvrdio i potpredsjednik PDP i poslanik NSRS Igor Crnadak.

- Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović i njegov tim, kao i svi projekti za Bijeljinu, o kojima se bude odlučivalo u NSRS, poslanici naše partije će ih podržati, a to ćemo činiti i na nivou zajedničkih institucija“, rekao je Crnadak.

Predsjednik GO PDP Slaviša Marković  u obraćanju novinarima, rekao je da očekuje od predsjednika Skupštine Grada Bijeljina Aleksandra Đurđevića, da zakaže tematsku sjednicu na kojoj bi trebalo da se raspravlja o brojnim najavljenim projektima i podsjetio da je to tražio na prošloj sjednici Skupštine grada.

- Riječ je o velikim sredstvima koja bi trebala doći u Grad Bijeljinu, a rok za zakazivanje sjednice je petnaest dana, a ovom prilikom podsjećam da taj rok ističe za dva dana“, rekao je Marković.

Ispred Gradske uprave se obratio Predrag Petričević i podsjetio da se  određeni projekti koji se finansiraju iz Gradskog budžeta već rade, navodeći pri tom izgradnju autobuske stanice, rekonstrukciju Sokolskog doma, a u pripremi i lokacija za parking garažu. 

- Gradska uprava je za određene projekte koji se trebaju realizovati sa višim nivoima vlasti, već pripremila, a pripemamo i prijedlog potrebnih odluka za Skupštinu grada. Naš cilj je da se sve što je prije nekoliko mejseci dogovoreno, a o čemu je javnost upoznata i realizuje“, rekao je Petričević.

Semberija info - O. Stjepanović
Foto - B. Milošević