TRB NA NAJVEĆEM SVJETSKOM SAJMU NAORUŽANjA U ABU DABIJU :: Semberija INFO ::

 

TRB NA NAJVEĆEM SVJETSKOM SAJMU NAORUŽANjA U ABU DABIJU


Kompanija Tehnički remont Bratunac /TRB/ učestvovaće i ove godine na prestižnom sajmu vojne opreme IDEX  /The international defence exhibition and conference/ u Abu Dabiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima od  21. do 25. februara.

Već treći put TRB se tradicionalno predstavlja na ovoj najvećoj svjetskoj manifestaciji  naoružanja,  koja će ove godine okupiti 1.300 kompanija iz više od 60 zemalja.

TRB će svjetskoj javnosti predstaviti sve inovacije planirane za 2021. godinu, ali i dobro poznate, usavršene, prozvode kompanije poluautomatski pištolj “RS 9 Vampir” i upaljače za vojnu namjenu,  a posebna atrakcija biće  interaktivna prezentacija naših proizvoda i prezentacija u virtuelnoj realnosti.

Kompanija u kontinuitetu ulaže u sve segmente, od mašina, ljudskih resursa, do marketinga i učešća na sajmovima.

“TRB je trajno opredjeljen da ima konstantno prisustvo na regionalnom i međunarodnom tržištu i iz tog razloga u 2021. godini težište smo dali na 3 sajma, Partner u Beogradu, EDEX u Egiptu i IDEX u Abu Dabiju. I u okolnostima pandemije virusa korona intenzivno radimo, sklapaju se novi ugovori, nije otpušten nijedan radnik, a u planu su i nova radna mjesta. Konstantno radimo na unapređenju svih aspekata poslovanja firme, razvoja novih proizvoda kao i na usavršavanju naših kadrova. Učešće na sajmu u Abu Dabiju je još jedan od dokaza da kompanija TRB ne odustaje od svojih ideja i ciljeva. Uspjeli smo da se pozicioniramo u sam vrh namjenske industirije u regionu, a i šire. Upravo neprestana ulaganja u ljudske kapacitete kao i u njihovo usavršavanje su nam to i omogućili, stoga se i nećemo zadržati na trenutnom nivou nego nastaviti sa ulaganjima”, kaže generalni direktor i većinski vlasnik TRB-a Slaven Ristić

Na sajmu IDEX TRB će izlagati u hali 12, na štandu B14.