SAVČIĆ: OSUDA PRIJETNjI, PUNA PODRŠKA KOJIĆU :: Semberija INFO ::

 

SAVČIĆ: OSUDA PRIJETNjI, PUNA PODRŠKA KOJIĆU


Foto: Srna
Boračka organizacija Republike Srpske osuđuje prijetnje smrću koje su islamski ekstremisti uputili direktoru Republičkog centra za istraživanje rata, ratnih zločina i traženje nestalih lica Miloradu Kojiću, te daje apsolutnu podršku radu Kojića i Republičkog centra, izjavio je predsjednik ove organizacije Milomir Savčić.
Savčić je izjavio Srni da daje apsolutnu podršku Kojiću jer mu je poznato da se Kojić i njegovi saradnici svim snagama zalažu da dokumentuju i istinito prikažu događaje u proteklom građanskom ratu na prostoru BiH.

- Sve te prijetnje koje se s vremena na vrijeme ponavljaju dokaz su da mi konačno radimo pravu stvar, da dokazujemo da je istina o proteklom ratu na ovim prostorima sasvim drugačija od onoga što su oni tvrdili i što su im, nažalost, pravosudni organi potvrđivali - istakao je Savčić.

Savčić je zaključio da Republika Srpska mora nastaviti putem odbrane istine o odbrambeno-otadžbinskom ratu i dokumentovanjem svih događaja iz ovog rata koji su predmet krivične odgovornosti onih koji su počinili ratne zločine nad Srbima.
 
(SRNA)