Sutra oblačno i hladnije, poslije podne padavine :: Semberija INFO ::

 

Sutra oblačno i hladnije, poslije podne padavine


BANjALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti pretežno oblačno i hladnije vrijeme, poslije podne sa padavinama i temperaturom od minus dva do šest, na planinama oko minus četiri stepena Celzijusova.

Tokom noći očekuje se pad temperature uz kišu, susnježicu i snijeg u većini krajeva, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.


Ujutru će biti nakratko suvo uz malu do umjerenu oblačnost i hladno sa mrazom, a oko podneva će novo naoblačenje sa zapada donijeti susnježicu i snijeg u većini krajeva, na jugu kišu.

Duvaće slab do umjeren jugoistočni vjetar, u večernjim časovima u skretanju na sjeverni i sjeverozapadni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus četiri, Čemerno jedan, Gacko tri, Han Pijesak i Ivan sedlo četiri, Sokolac, Novi Grad i Livno šest, Bileća, Višegrad i Mrkonjić Grad sedam, Banjaluka, Prijedor, Bihać i Bugojno osam, Srbac i Sanski Most devet, Trebinje, Foča, Doboj, Gradačac, Sarajevo i Mostar 10, Srebrenica i Neum 11, te Bijeljina, Tuzla i Zenica 12 stepeni Celzijusovih.

Srna / Glas Srpske