Vučić čestitao Cvijanovićevoj Dan Republike Srpske :: Semberija INFO ::

 

Vučić čestitao Cvijanovićevoj Dan Republike Srpske


BEOGRAD- Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku predsjednici Republike Srpske Željki Cvijanović povodom Dana Republike Srpske, saopšteno je večeras iz Službe za saradnju s medijima predsjednika Srbije.

"U ime građana Republike Srbije i u svoje ime, od srca Vam čestitam Dan Republike Srpske, uz najbolje želje za dobro zdravlje, sreću i svaki napredak. Godina iza nas bila je bremenita brojnim izazovima. Koliko god da su bili teški, oni su nas u isto vreme ojačali, okrenuli jedne ka drugima i pokazali da se na međusobnom razumevanju i solidarnosti temelji očuvanje najviših ljudskih i duhovnih vrednosti'''', navodi se u čestitki predsjednika.

Dodaje se da su nam više nego ikada prije, potrebni vjera, jedinstvo i snaga kako bismo prebrodili sve posljedice pošasti koja je uzdrmala cijeli svijet, ali i još više energije, nade i samopouzdanja da bismo nastavili putem razvoja i izgradnje stabilne budućnosti.

''Upravo je očuvanje mira i stabilnosti u Republici Srpskoj, kao dijelu Bosne i Hercegovine, najveći podsticaj za nastavak naše čvrste i plodotvorne saradnje i veza u ekonomskom, kulturnom i svakom drugom pogledu. Zato će Srbija ostati pouzdani oslonac Republike Srpske u svim dobrim nastojanjima usmjerenim ka miru, opštoj dobrobiti i boljem životu svih. Još jednom vam želim svako dobro. Živela Srpska! Živela Srbija!", navodi se u čestitki predsednika Vučića.

​Tanjug / Glas Srpske