Tegeltija: Prioriteti spasavanje života i borba za radna mjesta :: Semberija INFO ::

 

Tegeltija: Prioriteti spasavanje života i borba za radna mjesta


SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija uputio je građanima BiH čestitku za Novu godinu u kojoj je ukazao da je opredjeljenje Savjeta ministara da u 2021. godini bude partner svima koji rade na izgradnji društva i unapređenju uslova života svakog pojedinca uz međusobno uvažavanje i poštovanje.

"U ime Savjeta ministara i svoje ime, građanima BiH želim da 2021. godina donese dobro zdravlje, porodičnu sreću i profesionalne uspjehe. Godinu na izmaku obilježila je pandemija virusa korona koja je svima nama promijenila način življenja, ali i naše prioritete", naveo je Tegeltija.

Predsjedavajući Savjeta ministara je naglasio da je spasavanje života i zdravlja ljudi postalo prioritet, a paralelno s tim borba da se sačuva svako radno mjesto i saniraju ekonomske posljedice.

"Duboko sam uvjeren da ćemo se u godini koja je pred nama uspješno izboriti sa zdravstvenim izazovima i biti posvećeni ekonomiji, investicijama, otvaranju novih radnih mjesta i našem evropskom putu u korist svih građana, poslovne zajednice i mladih kojima želimo obezbijediti budućnost u BiH", istakao je Tegeltija.

​Srna / Nezavisne