Bijeljinski planinari na prvenstvu u Višegradu ostvarili zapažene rezultate :: Semberija INFO ::

 

Bijeljinski planinari na prvenstvu u Višegradu ostvarili zapažene rezultate


Krajem decembra u Višegradu je organizovano prvenstvo Republike Srpske u orjentaciji, u organizaciji Planinarskog saveza Republike Srpske, na kojem  je učestvovalo devet ekipa planinara. Na ovom prvenstvu učestvovali su, organizovani u žensku i mušku ekipu, i planinari Planinarsko ekološkog društva “ Majevica” iz Bijeljine.



Ženska ekipa, koju su predstavljale Anđelija Đukić, Vladana Runjevac i Nevenka Zorić, postigla je odličan rezultat osvajanjem drugog mjesta u ženskoj konkurenciji, dok je muška ekipa, koju su predstavljali Zdravko Bošnjak, Slavko Đokić i Nebojša Zorić, osvojila četvrto mjesto u muškoj konkurenciji. Selektor ženske ekipe bila je Sonja Matović.



 Na takmičenju su, osim planinara iz Bijeljine, učestvovali i planinari Planinarskog sportskog društva “Stolac” iz Višegrada, kao domaćini ovog takmičenja, planinari iz Banjaluke, te planinari iz Prijedora i Pala.
 Planinari iz Višegrada, koji su bili domaćini ovog takmičenja, dobili su sve pohvale od učesnika takmičenja za izuzetno dobru organizaciju i iskazano gostoprimstvo.

Semberija info - Lj. Ljubojević