Božidar Maljković gost petog Poslovnog foruma menadžera u Bijeljini :: Semberija INFO ::

 

Božidar Maljković gost petog Poslovnog foruma menadžera u Bijeljini


Božidar Maljković, predsjednik Olimpijskog komiteta Srbije i jedan od najuspješnijih košarkaških trenera u Evropi biće jedan od predavača na petom Poslovnom forumu menadžera 19. i 20. marta u Bijeljini. Dugogodišnje iskustvo u načinu vođenja timova, radu i selekciji talenata kao i stvaranje pobjedničke atmosfere u timu su teme o kojima će govoriti Maljković u svom predavanju pod nazivom „My way“.

Učesnici foruma će imati priliku da nakon predavanja gledaju razgovor “1 na 1” između poznatog novinara Gorana Milića i Božidara Maljkovića. 

Rado viđen gost i dugogodišnji prijatelj Poslovnog foruma menadžera, dr Dragana Đermanović, ove godine dolazi na Forum da učesnicima predstavi značaj digitalne transformacije - kontinuiranog procesa koji nije uvek jednostavan, ali bez kojeg poslovanje u svijetu više nije moguće. Naslov njenog predavanja je „Digitalna transformacija. Priča o tebi. I Tebi. A i o tebi.

- Digitalna transformacija mnogima zvuči jezivo, gotovo kao horor film koji bi najradije prespavali. Pogrešno je da zbog nerazumijevanja tehnologije zanemarimo njen značaj i uticaj na čoveka, pa opet taj trenutni strah i nesigurnost koče nas na svakom koraku. Kroz predavanje ćemo zajedno secirati društvo, biznis i tehnološke trendove. Zajedno ćemo razumjeti zašto se oko nas sve mijenja, zašto se mijenja nevjerovatnom brzinom i bez obzira na naše negodovanje; kako je moguće imati globalno uspješan biznis bez proizvoda, bez kancelarije i bez zaposlenih i zašto onda neki od nas koji sve to imamo, uporno tapkamo u mjestu - navela je dr Đermanović.

Forum ponovo u Bijeljinu dovodi ugledne domaće i regionalne stručnjake iz oblasti liderstva, menadžementa, ljudskih resursa, komunikacija, lobiranja, inovacija i ekonomije, ali i uspješne menadžere iz javnog i privatnog sektora Bosne i Hercegovine i regiona.