MUP SRBIJE DONIRAO OPREMU ZA KONjIČKU JEDINICU POLICIJE SRPSKE :: Semberija INFO ::

 

MUP SRBIJE DONIRAO OPREMU ZA KONjIČKU JEDINICU POLICIJE SRPSKE


Foto: Srna
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije doniralo je Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske opremu koja će podići efikasnost i kapacitete konjičke jedinice policije Srpske.

Ugovor o donaciji potpisali su direktor policije Republike Srbije Vladimir Rebić i direktor policije Republike Srpske Siniša Kostrešević, saopšteno je danas iz MUP-a Srbije.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin je, nakon potpisivanja ugovora, istakao da će dobra saradnja dva ministarstva biti dodatno unaprijeđena s ciljem veće bezbjednosti građana Srbije i Republike Srpske.

Vulin je naveo da su odnosi Srbije i Republike Srpske uvijek bili dobri, ali da ih je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić učinio sadržajnijim, djelatnim i podigao na nivo na kome nikada prije nisu bili.

- Aleksandar Vučić je predsjednik svih Srba i brine o našem narodu gdje god da živi - poručio je Vulin.
On je dodao da je Republika Srpska prioritet Srbije.

- Bezbjednost i sigurnost građana Republike Srpske su nam važni koliko i bezbjednost i sigurnost građana Srbije - naglasio je Vulin.

Direktor policije Republike Srpske Siniša Kostrešević zahvalio se na doniranoj opremi, istakavši da je to samo mali dokaz saradnje i dobrih odnosa dvije policije.
 
(SRNA)