U srijedu oblačno sa kišom :: Semberija INFO ::

 

U srijedu oblačno sa kišom


U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti oblačno sa mjestimičnom kišom, na jugu će biti pljuskova, a rjeđe i grmljavine, uz dnevnu temperaturu vazduha od nula do devet stepeni Celzijusovih.

Ujutro će biti oblačno, uz mjestimičnu kiša na jugu, u centralnom pojasu i na sjeveru, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Poslije podne doći će do prestanka padavina u sjevernoj polovini zemlje, a uveče i tokom noći biće padavina uglavnom u južnijim krajevima. Samo na višim planinama nakratko je moguća pojava susnježice ili slabog snijega.

Duvaće slab do umjeren vjetar, jugoistočnog smijera, a u Hercegovini na momente i pojačan, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od dva do osam, a najviša dnevna od četiri do devet, na planinama od nula Celzijusovih stepeni.

Temperatura vazduha izmjerena u 13.00 časova: Bjelašnica minus dva, Sanski most tri, Banjaluka četiri, Višegrad pet, Gacko šest, Doboj, Kalinovik i Mrakovica osam, Bijeljina i Zvornik devet, Drinić 10, Bileća i Sarajevo 11, Mostar i Tuzla 13, te Neum 14 Celzijusovih stepeni.

Srna / Info Bijeljina