ČUDNO NEBO IZNAD DRAGALjEVCA :: Semberija INFO ::

 

ČUDNO NEBO IZNAD DRAGALjEVCA


U posljednje vrijeme često se na nebu mogu primijetiti neobične pojave, koje, kako mnogi tvrde, izazivaju znatiželju kod stanovništva, naročito onih starijih. Fotografije nesvakidašnjih oblaka možemo vidjeti na društvenim mrežama, a napravljene su na različitim lokacijama – u Semberiji, okolini Beograda, okolini Loznice, Valjeva...

Jednu takvu fotografiju napravio je juče, 12. januara, oko osam časova, Dragan Tomić iz Dragaljevca. Sliku neobičnog neba iznad Dragaljevca postavio je i na svoj fejsbuk profil.



-Ovako nešto nikad nisam vidio, a pregazio smo mnogo ljeta. O ovome bismo trebali ozbiljno da promislimo i da se zapitamo šta se dešava. Da li smo mi sami ili neko drugi, zagađujući sredinu u kojoj živimo, ovako nešto izazvali, pitanje je. Da li je po srijedi Božije upozorenje za nas ovakve kakvi smo, ne znam, ali vidim da nije normalno. Znam samo da gotovo ništa nije kao što je nekada bilo. Sada su drugačiji ljudi, drugačija klima... Evo i nebo nije kao što je bilo. Vrijeme je praznika, pa dozovimo se pameti'', upozorava starina Milorad Tešanović iz Dragaljevca.



Semberija info