PEKARA BODAKSKO: NA TRŽIŠTU BIBLIJSKI HLjEB :: Semberija INFO ::

 

PEKARA BODAKSKO: NA TRŽIŠTU BIBLIJSKI HLjEB


Foto: Semberija info (Z.Kusmuk)
Kompanija „Bodaksko“, u okviru koje posluje više pekoteka, Bijeljincima nudi novi proizvod – biblijski hljeb koji se proizvodi sa blagoslovom episkopa zvorničko-tuzlanskog Fotija.
 
-Naš najnoviji proizvod je biblijski hljeb koji se proizvodi sa blagoslovom episkopa Fotija. Kao i do sada i u budućnosti planiramo da našim kupcima nudimo što kvalitetnije proizvode, izjavio je Njego Zagorac, vlasnik „Bodakska“.  Aleksadra Rosuljaš, koja je tehnolog u „Bodaksku“ sedam godina, kaže da se u biblijski hljeb stavlja med, što mu daje slatkast ukus. -Biblijski hljeb pravi se od brašna, pšeničnog, ječmenog i speltinog. Dodaju se morska so, lan, mak, kvasac i med. Ukusan je i nadam se da će se dopasti našim kupcima’’, istakla je za portal Semberija info Aleksandra Rosuljaš, napominjući da se biblijski hljeb pominje i u Bibliji.
 

Ona je podsjetila da je Kompanija „Bodaksko“ do sada osvojila dosta medalja za kvalitet svojih proizvoda, napominjući da je za pecivo – kukurzni mih sa feta sirom osvojena zlatna medalja na Novosadskom sajmu.   
 

Zlatni dukat za Badnji dan

Iz „Bodakska“ najavaljuju da će za Badnji dan-6. januara jedan srećni kupac bijelog hljeba pronaći zlatnik, što je već tradicionalno dugi niz godina. Srećni dobitnik moći će da bira 500 KM ili da zadrži zlatnik.  

Sa ,,Bodakskom’’ postiti se može lako
U ukupno četiri prodajna objekta „Bodakska“ u Bijeljini i jednim u Ugljeviku svakodnevno se proizvodi i prodaje ogroman broj raznih slatkih i slanih pekarskih proizvoda, a trenutno imaju u ponudi veliki broj posnih proizvoda, s obzirom da je u toku božićni post. Rosuljaš je naglasila da u Kompaniji posebno vode računa o paleti posnih proizvoda tokom svakog posta, napominjući da je posljednji posni proizvod koji su izbacili na tržište koprivino punjeno pecivo sa zeljem i posnim sirom. Među brojnim posnim proizvodima, u ponudi su pita sa šampinjonima, zeljanica, krompiruša, tikvenica, pite sa višnjama i jabukama. Pod sloganom „Postiti može svako, sa ,,Bodakskom’’ to je lako“, u njihovim pekarama su u ponudi brojna slana posna peciva, među kojima pancerota, rol pica, kiflice sa biljnim sirom, žu žu pecivo, speltine pločice, štapići od koprive, integralni štapići, razni posni sendviči...Za slatkokusce, u „Bodaksku“ se može pronaći mnogo raznih kolača i torti. Ono što dosta privlači domaćice su gotova tijesta za picu, koja se mogu staviti i u zamrzivač.  Prodajna mjesta „Bodakska“ u Bijeljini su u ulicama Meše Selimovića, Neznanih junaka, Srpske vojske i Živojina Mišića, a u Ugljeviku u Karađorđevoj ulici.
 
portal Semberija info (Z.Kusmuk)