NEKI OD NAJBOLjIH: KRISTINA KOPRIVICA, NAJBOLjI STUDENT, U TIMU GRADSKE UPRAVE :: Semberija INFO ::

 

NEKI OD NAJBOLjIH: KRISTINA KOPRIVICA, NAJBOLjI STUDENT, U TIMU GRADSKE UPRAVE


Daću sve od sebe da opravdam povjerenje

Koprivica se zahvalila gradonačelniku Mićiću i Gradskoj upravi na ukazanom povjerenju i šansi da odrađuje pripravnički staž. 
- Ovo je za mene velika čast, ali i odgovornost naročito zato što je Bijeljina grad u tranziciji. Daću sve od sebe da opravdam povjerenje koje su mi dali gradonačelnik Mićić i Gradska uprava Bijeljina, čiji sam bila stipendista’’, izjavila je za ,,Semberske novine” Kristina Koprivica.  

Prema njenim riječima, njeni dalji planovi ne završavaju se sa osnovnim studijama, već je upisala i master studije. 
- Nastojaću da svojim znanjem i vještinama, od kojih ću neke steći i ovdje, da doprinesem razvoju Bijeljine’’, istakla je Koprivica. 

Kaže da je nastavila majčinim i bakinim stopama, jer su obje ekonomisti. 
- Studirala sam ono što sam željela. Naravno da je utrošeno mnogo rada i truda. Međutim, dobra organizacija i samodisciplina su doprinijeli da fakultet završim u najkraćem roku, za četiri godine i četiri dana od upisa do diplomiranja’’, rekla je ova marljiva djevojka. 

Tokom studiranja, kaže ona, susrela se sa mnogim stručnjacima, profesorima i privrednicima na konferencijama, naučnim skupovima i raznim simpozijumima. 
- Imala sam tako priliku da razmijenim mišljenja i vidim situaciju u našoj privredi’’, kaže Koprivica, dodajući da će nastojati da se usavršava kako bi bila što uspješnija.
           
Kristina Koprivica je bila vukovac u osnovnoj školi, najbolji učenik generacije u Ekonomskoj, a tokom školovanja imala je stipendiju Gradske uprave.                             

GRADONAČELNIK URUČIO RJEŠENjE O PRIPRAVNIČKOM

Rješenje o obavljanju pripravničkog staža u Gradskoj upravi Kristini Koprivici uručio je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, te joj poželio mnogo uspjeha u budućem radu sa timom Gradske uprave. Gradonačelnik Mićić je izjavio da će Grad Bijeljina, kao i do sada, nastojati da  zadrži mlade, stručne i obrazovane kadrove. 

- Kao što je primijetio i ambasador SAD u BiH prilikom posjete, od Bijeljine smo napravili grad sa povoljnom poslovnom klimom, a jedan od ciljeva kojim smo se pri tome vodili je ostanak mladih ljudi na ovim prostorima. Zbog toga, sposobnim mladim ljudima dajemo šansu”, naglasio je gradonačelnik Mićić.

Semberske novine/Semberija INFO/​​Z.Kusmuk