OAZA MIRA I LjEPOTE :: Semberija INFO ::

 

OAZA MIRA I LjEPOTE


Bračni par Tijana i Vladislav Vukičević iz Bijeljine potrudili su da za svoju dušu i ugođaj svojim mjezimicama, Jovani i Anastasiji, naprave mjesto koje je na kraju puta, a ne ,,na kraju svijeta’’ i koje je samo na par minuta vožnje od grada.
 
-Posljednjih par godina usredsredili smo se da napravimo mjesto za odmor i uživanje i da to bude kutak netaknute prirode. Takvo mjesto smo pronašli u Brijesnici, na kraju jednog puta, ušuškano u šumu i zelenilo. Sami smo osmišljavali naš mali raj i svako od nas je pojedinačno u vikendicu, i eneterijer i eksterijer, unosio dio sebe i svoje duše. Tako da svaki kutak naše oaze ima svoju priču. Baš zbog toga nam je ovo mjesto i tako priraslo srcu. Sve smo sami radili - od onih lakših fizikih poslova, pa do najtežih. Moram priznati da je muž najviše zasukao rukave. Samo smo malo angažovali majstore oko gradnje bazena i to je bilo sve’’, pojašnjava za Semberija info Tijana Vukićević i naglašava da im je boravak na vikendici antistres terapija, jer i ona i muž rade kancelarijske poslove, a i žive u stambenoj zgradi u Bijeljini.


 
Vikendica je mjesto gdje se odmaramo i uživamo sa rodbinom i prijateljima, a i često djeca okupljaju svoje društvo. Svi vole da nam se pridruže u našem malom raju.
 
OPŠIRNIJE U NOVOM BROJU SEMBERSKIH NOVINA

Semberija info