​NTV ARENA OBILjEŽAVA 22 GODINE RADA :: Semberija INFO ::

 

​NTV ARENA OBILjEŽAVA 22 GODINE RADA


Bijeljina - Nezavisna televizija /NTV/ “Arena” 19. avgusta proslavlja 22. godišnjicu postojanja i rada.  
"Protekla godina je za NTV "Arena" bila je jedna od najuspješnijih, uprkos otežanim uslovima rada uzrokovanih pandemijom virusa korona" - izjavio je Darko Milošević direktor i glavni i odgovorni urednik NTV "Arena".

"Pokazuje to i činjenica da smo sagradili novi dodatni objekat za televiziju, obezbijedili kadrovska pojačanja, te zabilježili dobre finansijske rezultate" - istakao je Milošević i dodao da NTV Arena na svoj 22. rođendan uz veliki broj zvanica iz političkog i javnog života Semberije svečano otvara novi objekat, aneks postojeće zgrade, čime su stvoreni uslovi da objektivno i pravovremeno izvještavanje ove televizije postane još bolje.



"Naša televizija je svih ovih godina, proizvodila bogat programski sadržaj, ne zapostavljajući nijednu društvenu sferu niti pojedinca. Danas smo izrasli u moderan elektronski medij koji se po mjerenjima gledanosti svrstava u rang sa medijskim kućama mnogo većeg budžeta i drugačije vlasničke strukture" - ističe Milošević. 



Ovom prilikom TV „Arena“ zahvaljuje svojim gledaocima na dosadašnjem povjerenju i svima onima koji su povodom godišnjice uputili čestitke i dali podršku daljem razvoju naše televizije.

NTV Arena je jedan od najpopularnijih medija u ovom dijelu Republike Srpske koji već više od dvije decenije daje značajan doprinos u informisanju građana ovog područja.