BAJKOVITA VJENČANjA UZ DEKORACIJE SANjE STEVANOVIĆ: Svadbena vila koja ispunjava sve želje :: Semberija INFO ::

 

BAJKOVITA VJENČANjA UZ DEKORACIJE SANjE STEVANOVIĆ: Svadbena vila koja ispunjava sve želje



Ono što jedno vjenčanje čini različitim od drugih to su detalji, a ja se trudim da sve bude upravo onako kako to mladenci žele’’, kaže Sanja Stevanović koja se bavi izradom dekoracija za sve posebne prilike, pa tako i vjenčanja. Smatra da svako vjenčanje treba da bude posebno i da svi mladenci imaju svoju priču koju treba ispričati kroz njihov poseban dan.
Bijeljinka Sanja Stevanović je na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu završila grafičko inženjerstvo i dizajn, osnovne i master studije, Po završetku studija, 2009. godine, vratila se u  Bijeljinu  sa željom da u svom rodnom gradu potraži zaposlenje. Nije bilo ni lako, ni jednostavno da dođe i do radnog mjesta, pa je ova obrazovana i kreativna djevojka počela razmišljati o pronalasku načina da sama sebi stvori posao. I uspjela je. Danas ima, u Ulici profesora Bakajlića na broju 35, mali studio simboličnog naziva ,,Real dreams“ (stvarni snovi). Studio ,,Real dreams“ postoji već pet godina, ali sa tim nečim novim, posebnim i drugačijim, kad je riječ o dekoracijama za svečane prilike, Sanja Stevanović se predstavila i ranije.
-Godine 2011. udavala se moja sestra i za taj njen poseban dan ručno sam radila pozivnice, neke poklončiće za goste i brojeve za stolove u svadbenom salonu. Nakon te svadbe obratili su mi se neki prijatelji i poznanici sa željom da i za njihova vjenčanja nešto uradim. Tako je krenulo, to su počeci, a 2014. godine, zajedno sa sestrom Vesnom Nogić, registrovala sam ovaj mali studio’’, ispričala je Sanja svoje početke.
Danas ona iza sebe ima dosta zadovoljnih mladenaca, kao i onih kojima je radila pozivnice i dekoracije za rođendane, godišnjice i druge svečane prilike.



-Sve što nudimo je posebno na svoj način, a svaki projekat je jedan novi izazov. Međutim, uz trud i dobru volju nema toga što se ne može postići’’, kaže Sanja, koja za posebne dane svakog mladog para planira, usklađuje i kreira dekoracije do najsitnijih detalja.
Njene vrijedne ruke usklađuju sve-pozivnice, cvjetne aranžmane, svečanu salu... Sve ono što uljepšava svadbu ručno radi i po tome je postala prepoznatljiva.
-Vjenčanje treba da bude jedna lijepo ispričana i brižljivo osmišljena priča. Kad nam se obrati par i ispriča svoju priču, mi je učinimo jedinstvenom, cvjetnom i nezaboravnom’’, kaže Sanja. Kako bi ceremonija vjenčanja zaista bila dan iz snova, pažnja se posvećuje čak i najmanjem detalju, a jedan od tih detalja su svakako pozivnice za vjenčanje. Pozivnice su, kako ističe,  jedan od detalja iz velike slagalice svakog vjenčanja i imaju veliku vrijednost upravo zbog toga što predstavljaju prvi kontakt sa gostima mladenaca.
-Pozivnice najavljuju vjenčanje i ostavljaju prvi utisak. Izgled i stil pozivnice govori kakvo će vjenčanje biti’’, pojašnjava Sanja. Više informacija možete dobiti pozivom na telefon broj 065/515-605, a svakako vam preporučujemo da pogledate Sanjine radove na fajesbuk stranici Sanja Stevanović (Real dreams) i na Instagramu.