BOJA VINA KRALjICA JESENjIH ODJEVNIH KOMBINACIJA :: Semberija INFO ::

 

BOJA VINA KRALjICA JESENjIH ODJEVNIH KOMBINACIJA


Zagasitocrvena, boja vina, trule višnje ili burgundy boja je kojoj se često vraćamo početkom jeseni - ona uvijek pronađe svoje mjesto u interijerima, na modnim artiklima, a poželjna je i kao dio make upa i manikira.
 
Boja vina, istovremeno topla i dramatična, zavodljiva i elegantna, bezvremena je kraljica jesenje i zimske sezone. Misterija i svestranost karakteristični za boju crnog vina i ostale boje dragog kamenja čini ih jednako privlačnima i obaveznim odabirom unutar ženskog ormara.
 
Smeđi ton donosi joj povezanost sa zemljanim tonovima i toplinu, dok joj crvena boja daje dramatičnost i sofisticiranost. Upravo zbog spoja tih oprečnih vrijednosti smeđe i crvene, boja vina slaže se s većinom boja, što daje prostor za eksperimentisanje unutar jesenje i zimske garderobe.
 
Simpatije mnogih pobrala je činjenicom da se lako kombinuje i podiže svaku odjevnu kombinaciju, jer se njen zagasit ton divno uklapa kao modni dodatak, a klasičan i chic look moguće je postići s tek nekoliko crvenkastih detalja.
 
Takođe, posljednjih sezona ova nijansa bila je omiljena na hlačama, kaputima, pletivima, a sudeći po street style izvještajima, i u ovoj sezoni nas očekuje sličan modni scenario.
 
Kombinovanje
 
Monohromatske kombinacije

 
Ukoliko se odlučite za monohromatsku kombinaciju u ovoj luksuznoj boji, nećete pogriješiti. Osjećaćete se ugodno, a i ostavićete dobar utisak gdje god se pojavite.
 
Neutralne boje
 
Spojena u kombinaciju s komadima neutralne boje najbolje dolazi do izražaja. Hlače u ovoj boji kombinujte s blejzerom u nude nijansama ili dodajte detalje u zemljanim tonovima.
 
Modni dodaci
 
Ukoliko se želite okušati u kreiranju kombinacija u ovoj boji, ali još niste sigurni kako i da li će vam se slagati sa ostatkom ormara, počnite sa aksesoarima. Cipele i torba u boji vina su odlični jesenji komadi za eksperimentisanje s ovom nijansom.
 
Kombinacije sa svijetlim bojama
 
Ukoliko ste zaljubljenica u svijetle boje tokom jeseni, probajte kombinovati boju vina sa svijetloplavom. Iznenadićete se kako dobro ove dvije boje idu zajedno.

(Glas Srpske)