BRAČNI PAR PRONAŠAO SKRIVENI KOFER SA HILjADAMA DOLARA U GOTOVINI :: Semberija INFO ::

 

BRAČNI PAR PRONAŠAO SKRIVENI KOFER SA HILjADAMA DOLARA U GOTOVINI


Foto: Ilustracija
Jedan bračni par iz Klivlenda u Ohaju dok je čistio kuću odnosno renovirao podrum pronašao je skrivenu kutiju a u njoj hiljade dolara u gotovini.
 
Novac su pronašli u malim koferćićima skrivenim u podrumu, a u njima se nalazilo preko 44.846 američkih dolara.
 
Nemenovani muškarac je pronašao dva mala prašnjava koferćića, na početku je pomislio da je možda naišao na kolekciju sportskih karata ili drugih kolekcionarskih predmeta. Na svom postu napisao je:
 
“Iznio sam kofere napolje i zovnuo ženu. Te joj rekao da ima nešto unutra, ali nije teško poput novčića ili zlatnih poluga. Ipak, možda se posreći. Možda stare sportske kartice.?”
 
Umesto sportskih kartica, muškarac i njegova žena us pronašli u kutijama hiljade dolara u gotovini.
 
Svaka kutija je sadržavala tri paketa novčanica umotana u voštani papir te su bile obložene starim primjerkom novina Klivlend Plejn Diler od 25. marta 1951. godine, piše Miror.
 
Otvarajući prvi kofer, supružnici iz Klivlenda su bili zaprepašćeni kada su unutra pronašli ukupno 23.000 dolara.
 
Bračni par je bio u još većem šoku kada su otvorili drugi kofer i u njemu pronašli još više skrivenog novca! Na kraju ove “avanture” s skrivenim koferima pronašli su ukupno 45.000 dolara iz oba mala koferčeta!
 
I dok bi mnogi od nas uzeli novac za provod,  ljetovanja, automobil, muškarac i njegova žena su bili daleko razumniji sa svojim malim i iznenadnim povećanjem prihoda.
 
Oni će pronađeni novac uložiti otplatu hipoteke.

(Glas Srpske)