Koji su najpopularniji muški parfemi po mišljenju žena? :: Semberija INFO ::

 

Koji su najpopularniji muški parfemi po mišljenju žena?


Miris tijela igra veoma važnu ulogu prilikom prvog kontakta, jer on prenosi određenu poruku. Mirisi mogu da izazovu razne osjećaje u ljudima, simpatiju, ljubav, ali mogu i da izazovu neke loše osjećaje, ukoliko je miris pogrešan.

Ukoliko odaberete pravi parfem, možete da oduševite sve oko sebe, da popravite svoje raspoloženje i da podignete sami sebi samopouzdanje kada vam svi budu postavljali pitanje: “Koji je to parfem? Super mirišeš.”

Upravo zbog toga, kako ne biste pogriješili pri izboru, izdvojili smo za vas koji su to najbolji muški parfemi po mišljenju žena. Ako poslušate naše savjete, nikada neće pogriješiti i uvijek ćete ostaviti dobar utisak, a i zasjeniti prelijepim mirisom sve oko vas.



Kako se pravilno stavlja parfem?

Prije nego što vidimo koji su to najbolji parfemi za muškarce, prvo ćemo da spomenemo kako se parfem pravilno nanosi, kako ne biste napravili grešku prilikom korišenja parfema. Čak i predivan miris, može da se okrene protiv vas, ukoliko ga stavite previše.

Najbolje je da bočicu sa parfemom držite oko 20 cm od vašeg tijela. Parfem se nanosi na toplije dijelove tijela koji su “vidljivi” i izloženi. U te dijelove spadaju vrat, ključna kost, kao i predio iza ušiju.

Ono što je velika greška mnogih ljudi prilikom nanošenja parfema jeste utrljavanje. To se obično se podlakticom o podlakticu, ali ovo nije preporučljivo, jer trljanje razbija molekule parfema, a samim tim, dolazi do umanjenja jačine mirisa i njegove dugotrajnosti.

Parfem može da se nanese i na kosu i neće imati direktna negativna dejstva.

A sada kad smo videli kako se stavlja parfem, možemo da pređemo na neke od najboljih muških parfema. Prilikom odabira parfema, bitno je i  da oni idu uz vaš karakter.

#1 Sculpture pour Homme Nikos

Ovaj parfem je prosto neodljiv dnevni parfem. Sa punim pravom se nalazi na ovoj listi i opravdano je omiljeni kako među muškim polom, tako i među ženama koje vole da ga osjete na svojoj trenutnoj ili možda čak budućoj polovini.

Ovaj parfem odiše morem, čak je i njegova bočica u obliku jedra.  On je pravi osvježavaljući, neodoljivi muški parfem koji se otvara notama pomorandžinog cveta, limuna, mandarine i bergamota.

Dok je osnovna i bazna nota sačinjena od mešavine ambera, benzoina i kedra. Ovaj parfem dodatno čine elegantim središnje note: jasmin, ruža, geranijum i đurđevak.

Ukoliko se odlučite da uzmete ovaj parfem, sigurno nećete donijeti pogrešnu odluku.

#2 Terre d Hermes - Hermes

Ukoliko se osjećate kao muževan, seunzualan i luksuzan muškarac, a želite tako i da mirišete, ovaj parfem je idealan izbor za vas.

On je savršen za sve prilike i zasniva se na notama vazduha i zemlje. U osnovi je kedar, vetiver i benzoin, dok gornje note čini kremen i citrusi: pomorandža i grejpfrut.

U središtu ovog parfema, odlikuju biber i ružičasti biber, pačuli i list geranijuma.  Ovo je jedan stvarno vanvremenski muški parfem čiji miris ne može nikoga ostaviti ravnodušnim.

#3 Invictus Paco Rabanne

Invictus je energičan, muževan i privlačan parfem. Naziv parfema na latinskom znači nepobjediv. Ukoliko ste moćan i energičan muškarac, onda ste pronašli parfem za vas. Invictus u svojoj baznoj noti ima drvo gualaca, pačuli, mahovinu i ambergris. Dok se ovaj parfem otvara mješavinom nota mandarine, grejfruta i morske vode, a za srednju notu su zaduženi lovor i jasmin.

Ovaj parfem možete nositi u svim prilikama u kojima želite da mirišete na jakog, moćnog i privlačnog muškarca.

#4 Bad Boy by Carolina Herrera

Bad Boy od Caroline Herrere je relativno nov parfem koji je odmah osvojio srca ljubitelja dobrih parfema i elegantnih mirisnih nota.

Bad Boy, kao što i sam naziv govori je jedan nedoljiv, zavodljiv i elegantan muški parfem. Bočica je crne boje i napravljena je u obliku munje.

Ovaj parfem je idealan za sve prilike i njegovu bazu čine kakao, mahune tonke i amberwood, dok se otvara notama bergamota, crnog i bijelog bibera. Središnje note u ovom parfemu su kedar i žalfija.

Mešavina ovih nota daje jedan privlačan, intrigantan i atraktivan parfem koji će okrenuti mnogo glava.

#5 One Million Intense by Paco Rabanne

Ovo je jedan od omiljenih muških parfema među ženama i ženski pol se uvijek oduševi kada osjeti note ovog parfema. Ovaj parfem opisuju kao muževan, luksuzan i uzbudljiv muški parfem. On je savršen za specijalne prilike.

Ovaj parfem je na bazi korena irisa, nadalovog drveta i pačulija, dok gornja nota odiže sa crvenom mandarinom, crni bibero, šafranom i kardamon.

Ono što upravo ovaj parfem čini još više privlačniji i atraktivnog, zbog čega i jeste takav izbor žena su ruža, neroli i cimet koji predstavljaju srednju notu ovog broj jedan muškog parfema.

Prilikom odabira parfema, pred vama stoji toliko različitih mogućnosti i različitih nota. Budite pažljivi prilikom odabira. Zbog svojih mirisa, neki parfemi spadaju u letnje, dok drugi u zimske parfeme, a vi odaberite onaj koji najbolje predstavlja vas i koji može da vas bolje predstavi svijetu.

Naravno, koristite ga u prilikama za koja je predviđen i gledajte kako se svi okreću za vama. A sa bilo kojim parfemom od prethodno navedenih, to će se zasigurno desiti.